Voor het inrichten van de WODup omgeving voor jullie club zijn er een aantal gegevens nodig. Heb je al onderstaande gegevens, meld je club dan aan.

Naam van jullie club. Deze zal boven en onderaan de pagina’s te zien zijn. Is jullie naam lang, overweeg dan een afkorting neer te zetten.

Domeinnaam. Dit is het stukje wat voor wodup.nl zal komen zodat je leden direct naar jullie eigen omgeving zullen gaan. Het is hier aan te raden om een zo kort mogelijke naam te nemen zodat jullie leden zo min mogelijkheden te typen. Dit zal dan resulteren in een url zoals: https://clubnaam.wodup.nl

Emailadres : Het email adres met bijbehorende naam waarvandaan mailtjes verstuurd zullen worden naar je leden.

Kleur : Maak een keuze uit de beschikbare kleuren of maak je eigen kleuren pallet.

Logo : Een afbeelding van 256 bij 256 pixels welke ook gebruikt zal worden als iemand jullie site toevoegt aan zijn/haar telefoon beginscherm

Logo 2 : Een afbeelding (niet te groot!) welke bovenin de mails naar je leden gestuurd zal worden

Aantal dagen vooruit plannen : Voor hoeveel dagen zou je als trainer/beheerder maximaal vooruit training willen kunnen inzien.

Aantal dagen leden reserveren : Hoe lang van te voren mogen je leden maximaal een training inplannen.

Aantal dagen terugkijken : Hoeveel dagen wil je terug kunnen kijken om te kunnen zien wie er op een bepaalde training aanwezig was. Dit kan handig zijn als je alle aanwezigen ergen van op de hoogte zou moeten brengen.

Aantal minuten uitschrijven : Dit is tot hoelang van te voren een lid zichzelf mag uitschrijven. Zet dit bijvoorbeeld op 90 minuten om te voorkomen dat leden een plekje tot het laatste moment gereserveerd houden.

Aantal minuten inschrijven : Dit is het aantal minuten voor de training dat leden zich nog mogen inschrijven. Als je in verband met voorbereidingen graag wil weten wie er aanwezig zal zijn kan je hier iets opgeven.

Mag iemand zich meerdere malen per dag inschrijven? Ja of nee.

Widget : Wil je gebruik maken van de inschrijf widget voor op je eigen website.? Ja of nee? Dit is alleen beschikbaar voor de module Financieel en Compleet. Je zal 2 regels HTML krijgen welke je op je website toe moet voegen.

Mollie : productie mollie API key in het geval je gebruik maakt van de financiële module.

Leden importeren : Leden kunnen aangeleverd worden in een spreadsheet welke dan 1 malig kan worden ingelezen. Al deze leden zullen dan een uitnodiging krijgen om gebruik te gaan maken van WODup. Wel is het aan te raden om zelf van te voren je leden hiervan ook nog op de hoogte te brengen. Let op dat het email adres uniek moet zijn!. De aan te leveren velden zijn: Geslacht (m/f), voornaam, achternaam, tussenvoegsel, email, abonnement (0, 1, 2, 3, .. keer per week)