Let op: Het WODup aanmeldformulier is alleen beschikbaar voor het pakket Financieel of Compleet.

Hieronder leggen we je uit hoe je jouw persoonlijke aanmeldformulier eenvoudig op je eigen website integreert. Via het formulier kunnen nieuwe leden zich aanmelden voor een abonnement of rittenkaart in jouw box/gym. Ingevulde gegevens worden per e-mail naar jou als beheerder verstuurd. Die e-mail behandel je als een nieuwe aanmelding. In die e-mail vind je een link waarmee je een account voor deze gebruiker met de ingevulde instellingen toevoegt in WODup. Na het toevoegen ontvangt de gebruiker de inloggegevens voor WODup en wordt het account aangemaakt.

Om het formulier op je website te plaatsen voeg je een script toe op een pagina binnen je website. Dit script zorgt dat gegevens in jouw WODup terechtkomen.

Stap 1 – invoegen code

Je hebt van ons een stukje HTML code snipper ontvangen die ervoor zorgt dat aanmeldingen bij jou terechtkomen. Als je deze code nog niet hebt ontvangen neem dan contact met ons op.

De code dien je te kopieren naar je klembord en te plakken in het beheerpaneel (CMS) van je website op de plek waar het formulier dient te komen. Let er op dat je dit in de ‘code-modus’ van het CMS doet. Je leverancier of de documentatie van het CMS kunnen je hierbij helpen.

Aan de ‘voorkant’ van je website wordt het formulier opghaald en getoond in de stijl van je website op de plek van de code.

Stap 2 – formulier aanvullen

Je doet er slim aan om boven het formulier een korte introductie te vermelden die voor jouw situatie van toepassing is. Bijvoorbeeld:Meld je eenvoudig aan met het formulier hieronder. Na je aanmelding nemen we z.s.m. contact met je op om de aanmelding definitief te maken.

Ook kun je onder de code van het formulier nog tekst plaatsen als dat relevant is voor jouw situatie.

Stap 3 – Bedanktpagina

Na het versturen van het formulier wordt er een bedanktpagina getoond om te laten weten dat de gegevens succesvol verstuurd zijn. Bovendien willen we de gebruiker laten weten wat hij nu kan verwachten.

Hiervoor maak je een pagina aan in jouw website met de tekst die dat aangeeft. Bijvoorbeeld:Bedankt voor je aanmelding!Je aanvraag is verstuurd en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de aanmelding af te ronden.

Deze pagina binnen jouw website wordt gebruikt door ons formulier om te bevestigen dat de aanmelding succesvol is verstuurd. Stuur de URL van deze pagina naar WODup zodat de gebruiker deze pagina krijgt te zien als het formulier is verstuurd.